Szolgáltatásaink

Vállalkozásunk fő értéke a minőségében rejlik, ezért a piac alapos vizsgálata után a fő hangsúlyt a minőségi termékek és eszközök használatára fektettük.

people-2566497_640

Helyszíni felmérés, tanácsadás

A pontos árajánlatot megelőző folyamat, hogy láthassuk a helyszín és a tető adta lehetőségeket, illetve az épület villamoságának állapotát. Kollégáink a leginnovatívabb eszközökkel teszik mindezt annak érdekében, hogy a megfelelő rendszer váltsa ki Önnek a villanyszámláját.

Szerződéskötés, engedélyeztetés

A felmérés után elkészült árajánlat alapján a szerződéskötést követően megkezdődik az engedélyeztetési folyamat. 

Amennyiben Ránk bízza rendszerének telepítését, úgy a teljes folyamat ügyintézésében eljárunk Ön helyett. Nincs más dolga mint az elkészült napelemrendszer használata.

laptop-3196481_640
technician-3936984_640

Kivitelezés, készrejelentés

Az alapos tervezést követően az engedélyek beszerzése után a lehető legrövidebb időn belül megtörténik a rendszer szakszerű telepítése. Jellemzően 1-2 napon belül történik, majd ezt követi a szolgáltatónál való “készre jelentés”, aki ezek után felszereli az un. AD-VESZ mérőórát. Ezután aktiválható a rendszer a betáplálási folyamatra.

Eszközeink

Inverter

A napelemrendszerek egyik legfontosabb alkotóeleme. Feladata az egyenáram átalakítása a hálózaton is használt váltóárammá, illetve fontos védelmi és biztonsági funkciókat lát el.

HTB162Y6u98YBeNkSnb4q6yevFXa0.jpg_350x350

Napelemek

Kétségkívül a rendszer leglátványosabb része, teljesítménye és minősége meghatározza a hosszútávú termelési mennyiségeket. 

solar-electric-systems_image03
images